Wil je graag komen? Reserveer dan zeker je plaatsje!

Hoe: bel me gewoon op en ik noteer je op de lijst : 03 746 02 80 

Datum woensdag 5 februari 2020

Programma:

18:00 mogelijkheid om samen iets te eten (keuze vlees/vis/vegetarisch  en onze kok zorgt ervoor dat je bordje klaarstaat om 18:15 uur)

19:00 start workshop

21:45 einde workshop / praatcafé: nog even lekker nababbelen

22:30: einde

Personeelsfeestje?
Wil je op een gezellige manier het jaar afsluiten met je team?
Nog op zoek naar een locatie voor uw personeelsfeestje?

Contacteer dan zeker eens  DE STOOF

Wij werken samen met u een feestje uit op maat van uw bedrijf en budget:

tel: 03 746 02 80 of mail ons op   destoofaartselaar@gmail.com

Gastronomisch maandmenu januari 2020

vanaf 18 januari tot 13 februari

Voorgerecht

Vitello Tonato

Hoofdgerecht

Kalfslende / gestoofde prei / gegratineerd tomaatje / dragonsaus

Dessert

Panna Cotta / ananas / elixir d’Anvers

42 €

Onze suggesties vanaf 18 januari :

Voorgerechten

Vitello Tonato  15.5

Iberico kroketjes / rucola / balsamico / zongedroogde tomaatjes 16.5

Hoofdgerechten

Snoekbaarsfilet / groene tuinkruiden / seizoensgroentjes / witte wijnsaus 23.5

Belgisch rundstoofvlees met frietjes 22.5

Kalfslende / gestoofde prei / gegratineerd tomaatje / dragonsaus 27.5

Dessert

Panna cotta met elixir d’Anvers en verse ananas  7.5

Valantijnsmenu 

ook dit jaar laten we DE STOOF weer baden in een sfeer van passie, liefde en heel veel kaarsjes

49.5€

Hapje van de Chef

*

Bladerdeegje gevuld met geconfijte witloof, coquilles en een puree van erwtjes

*

Sappig gebraden eendenborstfilet / taartje van broccoli en bloemkool / sausje van rozemarijn /  rösti aardappeltje

*

Mousse van witte chocolade, Amaretto en mango

Feestmenu vanaf vrijdag 20 december tot en met vrijdag 17 januari

49.5€

Taartje van gerookte zalm / mascarpone / zalmeitjes

*

Huisgemaakte bisque met Armagnac en rivierkreeft

*

Everzwijnfilet, winterse groentjes veenbesjes en truffelkroketjes

*

Verrassingsdessertje