Gastronomisch maandmenu

(vanaf 15 november):

Voorgerecht

Carpaccio van hert / Raspadoura / balsamicocrème

Hoofdgerecht

Hazenrug in een winters jasje “Arlequin” / pompoen / knolselder / airelles

Dessert

Moelleux van chocolade

42 €

Onze herfstsuggesties (vanaf 15 november)

Voorgerechten

Wildkroketjes / veenbes / rucola / witlof

Carpaccio van hert / Rasapadura / balsamicocrème / pijnboompit

Hoofdgerechten

Hazenrug in een winters jasje “Arlequin” / pompoen / knolselder / airelles

Roodbaarsfilet met een mengeling van groentjes / Provençaalse tomatensaus

Stoofpotje van varkenswangetjes

Dessert

Moelleux van chocolade

Feestmenu vanaf vrijdag 20 december tot en met vrijdag 17 januari

49.5€

Taartje van gerookte zalm / mascarpone / zalmeitjes

*

Huisgemaakte bisque met Armagnac en rivierkreeft

*

Everzwijnfilet, winterse groentjes veenbesjes en truffelkroketjes

*

Verrassingsdessertje